3D SVETLEĆE REKLAME

3d slova, logotipi, znakovi.

svetlece reklame, svetlece, reklame, 3d svetlece reklame


Kao osnovica, tj nosač reklame koristi se podkonstrukcija koja se izradjuje od aluminijumskih ili čeličnih profila, u zavisnosti od veličine i težine reklame. 3D slova se izradjuju komplet od pleksiglasa i sastoje se od lica i bokova. Lica se isecaju na CNC graverici prema logotipu Vaše firme, a bokovi koji se oblikuju prema licu, daju slovu trodimenzionalni izgled. Za rasvetu ovakvih tipova reklama koriste se isključivo LED diode, zbog svoje minijature i dugog veka. LED diode se postavljaju na pozadinu od PVC materijala, po obliku 3D slova. Ukoliko još nemate logotip mi vam možemo ponuditi dizajn nekoliko varijanti fontova, slova I izgleda logotipa.

3D svetleće reklame daju poseban vizuelni efekat tako da će Vašu firmu predstaviti u najboljem svetlu. Tu su i neke od slika na kojima možete videti kako izgleda kompletna izrada 3D reklama.


3D slova su namenjena uglavnom za ispisivanje logo-a, naziva prodajnih mesta ili sedišta firmi. U zavisnosti od veličine i težine reklame, kao osnovica, tj. nosač reklame koristi se podkonstrukcija koja se izrađuje od čeličnih ili aluminijumskih profila. Sama slova izrađuju se od pleksiglasa i sastoje se od lica i bokova. Lica se isecaju na CNC graverici prema logotipu Vaše firme, a bokovi koji se oblikuju prema licu, daju slovu trodimenzionalni izgled.


Najekonomičnije osvetljenje reklama sastavljenih od 3D slova je LED osvetljenje koje reklami daje poseban efekat noću, pogotovo na mestima gde je okolina neosvetljena ili delimično osvetljena. LED osvetljenje koje koristimo za izradu i ugradnju 3D slova je dugotrajno i otporno na atmosferske uslove, pruža jaku svetlost, troši malo električne energije i nema zagrevanja površina koje su u neposrednoj blizini lampi. LED diode se postavljaju na pozadinu od PVC materijala, po obliku 3D slova.